Isoler godt og spar på varmen

Hvis du står for at skulle bygge et hus op fra bunden eller hvis du gerne vil gennem renovere dit nuværende hus så bør du overveje at give det en skalle på vejen mod at blive mere miljørigtigt. Ikke bare for at skåne miljøet, men også for at spare dig selv for en kæmpe varme og energi regning fremover. Og ligegyldigt hvordan du så ellers fyrer op i dit hjem så kan du skære meget ned på brugen af brændstof hvis du ellers sørger for at isolere grundigt.

Ordentlig isolering giver mindre hovedpine

Isoleringen af huset er virkelig noget af det vigtigste man skal sørge for at have i orden når man bygger, hvis man vil have et billigt og miljørigtigt hus. En god isolering nedsætter forbruget af brændstof, øger salgsværdien af huset og giver dig færre økonomiske bekymringer.

Firmaet Rock Wool har lavet en rigtig god side hvor man igennem case stories kan få en masse nyttig viden og inspiration til hvordan man isolere sit hjem optimalt. Det kan du se mere om på den her side.

Det gode ved Rock Wool siden er at de giver mange case stories og udregninger over hvor meget ekstra det koster at lave miljørigtigt byggeri og hvor meget man kan forvente at spare år efter år ved at have det i god stand fra start af.