Fyringsolie pris bestemmes af olietypen

Fyringsolie pris

Du kan spare mange penge, når du skal fylde dit oliefyr og med ny olie. Et af de steder, som ofte er ret oversete er rabatter. Normalt når man får rabat på en vare i en butik er det jo sjældent mere end nogle kroner. Men får man rabat på olie er det ret mange penge man kan spare. Jeg regnede ud at hvis jeg bestiller olie et sted, hvor der er en rabatordning, så ville jeg spare over 2000 kroner på min olieregning. Enhver der kender til oliefyr ved, at det er en dyr ordning. Hvis huset samtidig ikke er ordentligt isoleret, så fosser varmen bare ud af huset og der forbruges mere olie. Det er dyrt i længden.

Fyringsolie pris bestemmes af olietypen

Lad os sige du vælger en Premium fyringsolie, så vil du kunne opnå meget rabat pr. køb hos Statoil. Jeg ved faktisk ikke om der er andre steder, der tilbyder rabatter. Jeg er bare glad for at have fundet dette sted med sådan en god rabatordning.

Skema

Du kan bestille olien online. Oliepris udregnes ligeledes online mange steder. Det er super let. Hvis du vil anvende sådan et skema, så sørg for selv at kigge skemaet igennem. Hvis tallene virker helt fjerne for dig, kan der være en fejl i systemet.

Kundeservice

Vælg altid et sted, der yder en kompetent og venlig kundeservice. Jeg er selv træt af butikker, hvor personalet ikke har lært at tale ordentligt. Det eneste der sker ved det er, at man ikke vender tilbage til butikken igen. Men mange steder, hvor man kan købe fyringsolie findes en chat eller mail, du kan henvende dig til. Fordelen ved dette er at du får mulighed for at stille nogle relevante spørgsmål til medarbejderne. Det kan fx være hvordan du indstiller dit fyr, hvis du lige er flyttet ind i dit nye hus.

Billede: futureatlas.com

Billede: InAweofGod’sCreation